Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Week 5 Vrijdag – Clubsandwich met zalm en avocado

vrijdag-clubsandwich-met-zalm-en-avocado.jpg

Clubsandwich met zalm en avocado || Categorie: vis || Keuken: Werelds

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
20 MIN. (ca. 715 kcal p.p.)

12 sneetjes maïsbrood
2 el mayonaise
125 g zure room
1/2 ijsbergsla, in reepjes
1 avocado, in reepjes
2 blikjes John West wilde rode zalmfilet (à 213 g), in stukjes
1 rode ui, in halve ringen
8 kerstomaatjes
1 el platte peterselie, fijngehakt
– 4 satéprikkers of houten spiesjes

Rooster het brood. Roer de mayonaise door de zure room. Leg op 4 borden een snee brood. Beleg met de helft van de ijsbergsla, avocado, rode zalm en ui. Bestrooi met zout en peper en schep er een lepel room over. Dek af met een 2e snee. Maak met de rest van de ingrediënten nog een laag en dek af met de laatste snee. Snijd de sandwiches diagonaal door en steek vast met een prikker met een tomaatje. Bestrooi met peterselie.

 

Ook interessant