HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 20 MIN. (ca. 395 kcal p.p.)
Categorie: vis
Keuken: Hollands
Ingrediënten
700 g bloemkoolroosjes
1 grote kruimige aardappel, in blokjes
1,5 l visbouillon (van tablet)
125 ml crème fraîche
1 tl kerriepoeder
1 el bieslook, fijngeknipt
125 g roze garnalen
1 ciabatta, in sneetjes
staafmixer
Bereidingswijze
Kook de bloemkool met de aardappel in de bouillon in 12-15 min. gaar. Meng intussen de crème fraîche met de kerriepoeder, de bieslook en zout en peper naar smaak. Neem de pan van het vuur en pureer de soep met de staafmixer. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de soep in 4 kommen. Schep er een lepel bieslookroom bij. Strooi de garnaaltjes in de soep en geef er het ciabatta bij.