HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
25 MIN. (ca. 495 kcal p.p.)
Ingrediënten
2 el olie
1 rode ui, gesnipperd
2 el Indiase milde currypasta
1 blikje tomatenpuree (70 g)
800 g vastkokende aardappelen, geschild en in stukken
1 blik kokosmelk (400 ml)
300 g spinazie
100 g feta
Bereidingswijze
Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de ui. Bak de currypasta 1 min. mee. Schep de tomatenpuree erdoor.
Schenk de kokosmelk in de pan en breng aan de kook. Draai het vuur laag. Voeg de aardappelen toe en stoof ze met de deksel op de pan in 15 min. gaar. Voeg de spinazie in porties toe en laat de groente slinken. Laat de curry tot de gewenste dikte inkoken en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de curry over 4 diepe borden of kommen en verkruimel er de feta boven.