Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Vriendenmenu 3

vriendenmenu-3.jpg

Nodig al je vrienden uit en kook een Antipasti-bordje, Rotolo al Marsala en Semifreddo al torrone.

Dit zijn de gerechten uit het vriendenmenu van culinair weblogster Janneke Philippi.

Voorgerecht
Het voorgerecht bestaat uit een Antipasti-bordje.

Janneke: ‘Nog voor je vrienden er zijn, zet je deze bordjes op tafel. Niet alleen handig maar op kamertemperatuur komen de smaken ook nog eens beter tot zijn recht.’

Hoofdgerecht
Het hoofdgerecht uit het vriendenmenu bestaat uit Rotolo al Marsala

Janneke: ’Marsala-wijn komt uit de gelijknamige Siciliaanse havenstad en is er zowel in een droge als zoete variant. Marsala is ook erg lekker in nagerechten als tiramisu en zabaglione.’

Nagerecht
Het nagerecht uit het vriendenmenu bestaat uit Semifreddo al torrone.

Janneke: ’Semifreddo betekent letterlijk halfbevroren, en juist die structuur maakt dit nagerecht zo lekker. Zet de vorm daarom 20-25 minuten voor serveren in de koelkast en stort hem daarna op een mooie schaal.’

Ook interessant