Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Vet verbranden dankzij deze superfoods

haver.jpg

Geef je afvalproces boost door toevoeging van vet verbrandende superfoods.


Elke week, op maandag, wijdt Vrouwonline een artikel aan superfood. Deze week kom je meer te weten over de superfoods die vet verbranden.

Veel mensen geloven dat het ideale afslankdieet bestaat uit een combinatie van gezonde en caloriearme voedingsmiddelen. Geef je afvalproces boost door toevoeging van vet verbrandende superfoods.

Groene thee

Deze thee is niet alleen lekker, het stimuleert ook gewichtsverlies. Het bevat EGCH, een antioxidant die caloriën helpt verbranden en je stofwisseling op peil houdt.

Bekijk hier lekkere recepten met groene thee.

 

Havermout

Een bordje havermout is het ideale dieetontbijt. Het verteert langzaam, waardoor de bloedsuikerspiegel in toom wordt gehouden. Dit versnelt het proces van vet verbranden van het lichaam.

Lees hier meer over de werking van superfood havermout.

 

Bruine rijst

Lijners zouden witte rijst moeten vervangen door de bruine variant (witte rijst is namelijk een grote boosdoener als je wilt afvallen). Het zit bomvol met vitamine E, B, magnesium, ijzer en vezels. Het vermindert honger, stimuleert je stofwisseling en darmfunctie.

Zwarte rijst blijkt nóg gezonder te zijn. Lees hier alles over de voordelen van superfood zwarte rijst.

Noten

Walnoten en amandelen bevatten enkelvoudige onverzadigde vetten die bijdragen om vet te verbranden en geven de stofwisseling een boost. Bovendien blijf je langer verzadigd dankzij noten.

Lees hier meer over noten en afvallen.

 

Vetarme yoghurt

Onderzoek wijst uit het eten van zuivel met een laag vetgehalte gewichtsverlies kan versnellen. Verder houdt het snack-attacks binnen beperken en geeft je voldoende energie voor de hele dag.

Lees hier welke andere voedingsmiddelen voor een langdurig vol gevoel zorgen.

 

Bron: Healthmeup.com

Ook interessant