Vandaag is het zover, het is Valentijnsdag! En zoals ze zeggen: liefde gaat door de maag. Of je deze lekkere minitrifles met twee soorten cake, frambozen en zure room nu maakt voor je Valentijn of voor jezelf en vriendinnen, een succes zijn ze sowieso.
Dit heb je nodig voor 8 stuks
¼ roombotercake naturel
¼ chocoladecake
125 ml zure room
2 el poedersuiker
200 g frambozen
1 el gehakte rozemarijnnaaldjes + extra takje om te garneren
Zo maak je deze heerlijke minitrifles
Snijd de cake overlangs in dunne plakken.
Meng de zure room met de poedersuiker.
Neem 8 grote borrelglazen (of kleine hoge glazen). Druk met een iets kleiner glaasje 16 rondjes cake uit de
plakken.
Doe in elk glaasje eerst 1-2 frambozen, bestrooi met rozemarijn, schep er een theelepeltje zure room op
en leg er een plakje cake op. Herhaal en sluit af met een theelepel zure room en wat frambozen.
Versier met minitoefjes.
Bereidingstijd: ± 20 min.
Productie | Colette Beyne
Styling en uitvoering: Sile Visscher
Fotografie | Bart Brussee
Bereiding | Yvonne Jimmink
Receptuur | Dosia Brewer
Assistentie | Kiki Wind