Een wrap als dessert? Ja, deze veelzijdige dunne deegblaadjes zijn te vullen met alles wat je lekker vindt. Deze zomerse wrap met een twist is vooral heerlijk als dessert voor een warme (zomer)avond.
Wat heb je nodig?
250g mascarpone
125ml slagroom
1zakje vanillesuiker
600g rood fruit
4tortillawraps
6meringues (rood of wit, verkruimeld)
8blaadjes munt (fijngesneden)
Zo maak je het
Klop de mascarpone los in een kom en meng met de slagroom en de vanillesuiker. Snijd een deel van het fruit klein en meng door de crème.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de crème over de wraps. Verdeel de rest van het fruit erover. Bestrooi met verkruimelde meringues en munt en rol op.
Tip: je kunt ook diepvriesfruit gebruiken. Gebruik dan wat minder slagroom want ontdooid diepvriesfruit is vaak iets natter dan vers fruit en anders wordt de crème te nat.
Deze boodschappen lekker snel in huis halen? Bestel de ingrediënten voor dit recept op AH.nl