Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Valentijnsdag: zo maak je het meest romantische ontbijt

valentijnsontbijt.png

Een hartvormig ei, een hartvormige pannenkoek, tomatenhartjes of aardbeienroosjes? Ja, daar ga je zeker indruk mee maken op jouw valentijn. 

Bekijk de video’s:

Een hartvormig ei

Tomatenhartjes

Pannenkoek hartjes

Aardbeien roosjes

Ei in een broodje

Gevulde Nutella pannenkoekjes

Valentijnsdag is hét moment om je liefde te tonen. Aan de man met wie je al jaren gelukkig samen bent of aan die prille nieuwe liefde. Je weet wat ze zeggen: de liefde van de man gaat door de maag. Nou, met deze ideeën ben je verzekerd van vlinders! Wil je je valentijn smakelijk en origineel verassen, dan is dit een schot in de roos.

Maak bijvoorbeeld een hartvormig gekookt eitje of ga creatief aan de slag met het bakken van pannenkoekjes. Je kunt met een spuitfles de leukste figuurtjes maken.

Natuurlijk kun je een ei bakken in de vorm van een hartje, maar is het niet nog leuker om dat hartvormige ei in een boterham te verpakken? Snijd een hart uit een boterham, leg ‘m in de pan en breek er een ei in. Even bakken en klaar.

Maar we hebben nog veel meer leuke Valentijn-ideeën. Wat dacht je van pannenkoekjes gevuld met Nutella? Mmm… wat aardbeitjes erop et voilà.

Loop het water je al in de mond, maar ben je geen fan van Valentijnsdag? Verwen jezelf dan met zo’n lekker ontbijt!

Ook leuk:

Ook interessant