Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Vegetarische tikka masala

margriet04.jpg

Als de zomer eenmaal aanbreekt, is het natuurlijk zonde om uren in de keuken te staan. Dit recept is lekker, gezond en staat binnen een kwartier op tafel!
Ingrediënten 
– 2 el zonnebloem- of arachideolie
– 1 aubergine, in blokjes
– 1 zakje bloemkoolroosjes
– 1 blik tomaatblokjes
– 1 pot Tikka Masala (Patak’s)
– 2 blikken kikkererwten (inh. 400 g)
– 100 ml Bulgaarse yoghurt
– verse koriander, grofgehakt

 

 

 

Bereiding
Verhit de olie en roerbak de aubergine hierin 2-3 min. Voeg de bloemkool, de tomaat en de saus toe. Kook ± 10 min. op laag vuur. Schep de kikkererwten erdoor en warm ze 3 min. mee. Serveer met een dot Bulgaarse yoghurt en garneer met koriander. Lekker met naanbrood.
Bereidingstijd: ± 15 min.

Dit recept is voor 4 personen.

Meer lekkere recepten zien? Bekijk Margriet 30, vanaf vrijdag 19 juli in de winkel!

Ook interessant