Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Vegetariërs hebben betere seks

vegetariers-hebben-betere-seks.jpg

Het grote voordeel aan vegetariër zijn.

Geen vlees, veel groente en erg vrolijk. Vegetariërs zijn gemiddeld genomen slimmer, slanker én ze hebben betere seks. Een aantal beweringen over vega’s op een rij. Maar welke zijn ook daadwerkelijk waar?

Vega’s zijn slanker
Over vegetariërs bestaan een heleboel fabels en mythes. Toch blijkt uit onderzoek dat deze vrouwen zo’n 17% minder wegen dan hun vleesetende seksegenoten. Een plantaardig dieet vergroot onder andere de verbranding van calorieën. Ook krijgt een vegetariër minder verzadigde vetten en meer vezels uit fruit, groenten en granen binnen. Dit heeft uiteindelijk invloed op je gewicht. Misschien dat vegetariërs daar zo vrolijk van worden?

Vega’s hebben betere seks
Een andere reden om vlees te laten staan zou het verbeteren van je seksleven kunnen zijn. Rood vlees bevat een hoge dosis cholesterol, wat slecht is voor je libido. Het verstopt de bloedvaten waardoor er minder bloed naar de geslachtsorganen stroomt. Voor vrouwen betekent dit dat ze minder vochtig zijn, bij mannen veroorzaakt dit erectiestoornissen.

Carnivoor
Mocht je jouw eetgedrag niet aan willen passen, maar wel wat willen doen aan je seksleven, kijk dan eens naar de volgende suggesties:
Maak de seks leuker
Samen sporten tussen de lakens
Acht keer langer seks

Bronnen: Vega magazine, yahoogreen.com

Ook interessant