Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Varieer met kruiden!

Heb jij ook vaak geen idee wat je gaat eten? Probeer eens te variëren met je kruiden!

Maandag gehaktdag en vrijdag visdag, vooral Nederlanders zijn gek op gewoontes als het gaat om eten en hebben vaak een vaste dag voor bepaalde ingrediënten.
Iedereen heeft zo zijn favoriete recepten, ze zijn makkelijk en snel of ze zijn gewoon superlekker.

Af en toe wil je net even wat anders. Maar waar vind je inspiratie? Een makkelijk begin is dan variëren met je kruiden. Silvo heeft niet alleen de bekende kruiden die je al bij je oma in de keuken kon vinden, ze hebben ook allerlei mixen die het wel heel makkelijk maken om eens iets anders en creatiefs te proberen.

Wokken
Wokken is lekker makkelijk en snel. Soms is het alleen lastig om te bepalen welke kruidencombinatie je nodig hebt. De Wok It! mixen van Silvo geven jouw wokgerecht de smaakbeleving van Indonesië, Marokko of Thailand. Je koopt vlees en een groentenpakket en een van de mixen en je hebt in 10 minuten een heerlijk gerecht op tafel.

Grillen
Wat is er lekkerder dan een stukje vlees van de BBQ? De Silvo Grill It! mixen kan je gebruiken voor een marinade of je kan ze over het vlees strooien. Ook groenten zoals aubergine of courgette krijgen net dat beetje extra als je ze voor het grillen bestrooit met de Cajun, Classic of Mediterainian Grill It! mix.

Een krokant korstje
Vlees, vis of kip maak je lekker krokant en verassend met de Silvo Krokant mixen. Krokant Kerrie Ananas is een klassieker met kip maar kan je ook gebruiken voor ander vlees.
Een varkenslapje maak je net even anders met de Krokant Rozemarijn Tomaat mix en onze favoriet is de Krokant Citroen Dille mix die super te combineren is met zalm.
Onze kooktip: Een heerlijk recept van salade met krokante zalm en avocado.

Wil je meer inspiratie? Neem dan eens een kijkje op de site van Silvo

Ook interessant