Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Varieer met bloemkool!

varieer-met-bloemkool.jpg

Is jouw bloemkool € 250,- waard?

Wat eten we vandaag?
Het is de vraag die elke dag weer terugkomt: wat eten we vandaag? Vaak ontbreekt het aan tijd en inspiratie om iets bijzonders op tafel te zetten. Met kruiden en wat inspiratie maak je van je alledaagse maaltijd een verrassend lekker gerecht. En veel tijd hoeft het niet te kosten…

Aardappelen groente vlees
De standaard Hollandse hap verschijnt in een gemiddeld gezin meerdere keren per week op tafel. Bloemkool is hierbij een van de toppers waarmee je meer kan dan je normaalgesproken doet!
Wat dacht je bijvoorbeeld van Tex Mex bloemkool met Mexicaanse kruiden? Een makkelijke ovenschotel met bloemkool, ham en kaas zet je in een handomdraai op tafel. En heb je weleens aan een heerlijk geurende bloemkool curry gedacht?

Is jouw bloemkool €250 waard?
Silvo daagt je uit om ook zelf een verrassend en inspirerend gerecht te verzinnen met bloemkool in combinatie met Silvo Shake It kruiden. Met tien verschillende varianten heb je keuze genoeg. Dus laat je inspireren en maak van je standaard bloemkool een verrassend topgerecht!
Het meest inpirerende gerecht wint één van de 18 waardebonnen van fonq.nl t.w.v. €250,-
De actievoorwaarden vind je op www.silvo.nl of in het Silvo kruidenschap

Inspiratie
Ter inspiratie hebben we van Silvo alvast een heerlijk recept gekregen: Indiase bloemkoolsoep met koriander, serveer het met Indiaas naanbrood en je hebt een heerlijke complete maaltijd!

Ook interessant