Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Typisch jaren ’80

typisch-jaren-80.jpg

Een van de succesvolste introducties op keuken gebied in de jaren ’80 is de magnetron.

De magnetron wordt sinds de jaren ’80 steeds meer aangetroffen in de keuken. Je kunt hier eten in verwarmen, koken of ontdooien. Een magnetron werkt met microgolven, het water in het voedsel absorbeert de golven en zet deze om in warmte.

Vitaminen en smaakstoffen blijven bij het bereiden van voedsel gewoon intact bij het gebruik. Speciaal voor de Philips magnetron schreef Ria Holleman en Anneke Kleijn in 1981 dit old school magnetron kookboek met leuke recepten en handige tips.

Dit speciale magnetron kookboek is alleen nog 2e hands verkrijgbaar via Bol.com.

  • Philips magnetron kookboek

  • Ria Holleman & Anneke Kleijn

  • 93 pagina’s

  • 2e hands vanaf € 5

  • Bestel nu dit kookboek!

    Ook interessant