Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Trakteren op je werk

trakteren-op-je-werk.jpg

Als er iemand jarig is, dan wordt er getrakteerd. Dat begint al op de peuterspeelzaal. Ook als volwassene ontkom je niet aan trakteren: jouw collega’s gaan er vanuit dat je als jarige Jet een lekkere taart meeneemt.

Maar ben je zat van al die taart en wil je wel eens wat anders? Lees dan snel onze tips om op een leuke manier te trakteren op jouw werk. Laat de collega’s maar vast de slingers ophangen, want de koffiepauze wordt geheid groot feest.

Chocolade fondue
Het klinkt misschien wat omslachtig, maar het is wel heel erg lekker. En een chocoladefondue is ook nog eens heel gezellig. Enige voorwaarde is een magnetron op je werk, zodat je de chocolade kunt smelten. Daarna een fonduesetje met waxinelichtje op je bureau en je voelt je al snel helemaal jarig. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt: aardbeien, spekjes, lange vingers… Mmmm!

Spekijsje
Verlangen jullie op de afdeling alweer naar de zomer als de herfst net is begonnen? En niet om de vakanties, maar om de ijsjes? Of is de temperatuur op de afdeling onder het nulpunt gedaald vanwege reorganisaties? Trakteer dan op een spekijsje. Vul een ijshoorntje met spekjes en verpak dit in transparante folie. Knoop het aan de bovenkant dicht met een lintje. Deze grappige traktatie is een echte ijsbreker.

Gepersonaliseerde cupcakes
Als je een uurtje of twee over hebt, is het leuk om cupcakes te bakken en deze te personaliseren. Een roze cakeje met glitters voor de afdelingsprinses, een cupcake met een hartje voor de collega’s die stiekem verliefd op elkaar zijn en eentje met een pepertje voor de saaie boekhouder. Lachsalvo’s gegarandeerd!

Ook interessant