Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Thaise salade met biefstuk

beeld1.png

Ingrediënten

1 paksoi – 100 g taugé – 100 g wortel, geraspt – 1 blikje bamboescheuten, uitgelekt – 4 lente-uitjes, in ringetjes – 3 el vissaus (nam pla) – 4 el limoensap – 1 el palmsuiker (of bruine suiker) – 4 teentjes knoflook, fijngehakt – 2 kleine rode pepertjes, gehakt – 300 g biefstuk, in dunne reepjes – zout en peper – 1 el olie – 2 el korianderblaadjes, gehakt – 1 el muntblaadjes, gehakt

Bereidingswijze

Was en snijd de paksoi in dunne repen. Meng de paksoi in een kom met de taugé, wortel, bamboescheuten en lente-ui. Verdeel de groenten over de borden. Maak een dressing van de vissaus, limoensap, palmsuiker, knoflook en chilipeper. Verhit de olie in de wok, bestrooi de reepjes biefstuk met peper en zout en bak ze ongeveer 1-2 min. in de hete wok. Ze moeten rosé blijven van binnen. Schep de stukjes vlees en de dressing over de bordjes met groenten en bestrooi het gerecht met de gehakte koriander en munt.

Extra informatie

Bereidingstijd: 30 min.
Calorieën: 180
Streep-je-Slank vakjes: 18

Ook interessant