Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Anders dan anders: taco’s met biefstuk, rodekool en avocado

dat-wordt-smullen-tacos-met-rundvlees-rodekool-en-avocado.jpg

Ben je toe aan iets verrassends en spannends? Dit recept maakt jouw taco’s nét even anders dan anders. Je vult ze met rundvlees, rodekool en avocado. Om het compleet te maken serveer je ze met ingelegde rode ui en pikante salsa.

Dit recept is goed voor 4 personen en gemakkelijk te maken.

Ingrediënten

Recept voor taco’s met biefstuk en rodekool

  1. Snijd de rodekool in fijne reepjes, de sla in grove stukken en de avocado in plakjes. Leg alles op een schaal en zet opzij.
  2. Verwarm de tortilla’s in een hete, droge koekenpan op middelhoog vuur, ongeveer 10 seconden per kant tot ze lichtjes geroosterd zijn. Dek de tortilla’s af met een schone theedoek om ze warm te houden.
  3. Verwarm de olie in een koekenpan. Doe het vlees in de hete pan en wacht 2 minuten voordat je het vlees omdraait zodat het mooi kan dichtschroeien. Haal het vlees uit de pan voordat het helemaal gaar is en snijd in kleinere stukken. Doe de stukjes vlees weer in de pan en voeg de Santa Maria Beef Taco Kruidenpasta toe. Bak het vlees gaar en roer regelmatig. Haal de pan daarna van het vuur.
  4. Zet alle ingrediënten op tafel en laat iedereen zijn eigen taco naar wens vullen.

Kerst op de taco: ingelegde rode ui

Tip: serveer de taco’s met rundvlees met ingelegde rode ui. Je maakt dit bijgerecht door plakjes rode ui tenminste 20 minuten te laten marineren in een mengsel van 50 ml appelazijn, 1 el oregano, 2 ml zout en 1 tl suiker.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Beeld | Santa Maria
Recept | Santa Maria

Ook interessant