Eten

Supersnelle worstenbroodjes

supersnelle-worstenbroodjes.gif

Deze supersnelle worstenbroodjes zijn heerlijk tijdens Carnaval,   ‘s avonds op de bank of gewoon zomaar als hapje tussendoor. 

Ingrediënten
1 pakje bladerdeeg (als je wat meer tijd hebt kun je ook brooddeeg gebruiken, volgens het traditionele recept)
5 saucijsjes
1 ei of een beetje melk

Bereiding
Warm de oven voor op 220 graden. Laat het deeg ontdooien en snijd de worstjes in 2 gelijke stukken. Leg op ieder vel bladerdeeg een stukje worst en rol losjes op. Bestrijk met ei of een beetje melk en bak af in ongeveer 20 minuten.

Tip Maak het geheel wat spannender door wat geraspte sinaasappelschil en gekneusde venkelzaadjes over het vlees te strooien.

Tip Gebruik als vulling ook eens een ander soort worst. Chipolataworstjes geven een lekker pittig effect!

Ook interessant