Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Sultana FruitBiscuits zijn voortaan met z’n tweeën

sultana-fruitbiscuits-zijn-voortaan-met-zn-tweeen.jpg

Voortaan bestaat een pakje Sultana FruitBiscuits niet meer uit drie, maar uit twee biscuits!

Misschien ken je het wel: een Sultana FruitBiscuit is lekker als verantwoord tussendoortje, maar dat derde koekje in een pakje was altijd net iets te veel van het goede. Aan die geluiden heeft Sultana gehoor gegeven, want vanaf nu bevat een pakje geen drie biscuits meer, maar twee.

Ook als moeder, als je je kinderen de biscuits meegeeft als tussendoortje voor op school, heb je vast weleens de ervaring dat het derde koekje na een schooldag onderin de rugzak teruggevonden wordt. Susan (34), jobcoach en moeder van twee, herkent dit in ieder geval zeker: “Ik deelde zelf mijn pakje biscuits altijd al met collega’s omdat drie stuks net iets te veel was. Voor kinderen is deze hoeveelheid dus al helemaal beter. Het is zonde als de biscuits verspild worden.”


Verantwoord
De Sultana FruitBiscuits zijn niet alleen lekker, proef vooral ook eens de nieuwe smaak ‘Pluk van het Jaar’ Kers, maar ook heel verantwoord voor jezelf en je kinderen. Ze bevatten krenten, rozijnen, fruit en granen, geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen én weinig verzadigd vet en zout. Het restultaat: 99 kilocalorieën per portie van twee biscuits. “Zeer prettig dat een tussendoortje ook nog verantwoord is, dan geef ik het toch met een beter gevoel mee naar school”, aldus Susan. “En die twee koekjes krijgen ze nu wel op!”

Ook interessant