Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Solo

solo.jpg

Solo ligt in het hart van de oude vestingstad Gorinchem. Achter de gevel van het oude Zusterhuis schuilt een modern decor met marmeren vloer, warme auberginekleuren en zwart- en bruintinten.

Aan de muren moderne kunst en twee kolossale barokspiegels. Het restaurant is opgedeeld in een lounge met bar en een ‘gebroken’ restaurantruimte met pilaren. De fauteuils zitten zo lekker dat je er nooit meer uit wilt opstaan. De gerechten zijn Fransmediterraan met oriëntaalse en Noord-Afrikaanse invloeden.

Spannende smaken zoals tonijn met serehschuim, citrus en eendenleverkrullen, 3 bereidingen van hazerug met gekaramelliseerde appel en truffel en kreeft met Marokkaanse specerijen. Tussendoor verschijnt de ene amuse na de andere. Sinaasappelgelei met koriander en tomatenmousse, zuurkool met truffel en Ibericoham en een crème van rode linzen met muntolie en oregano.

Mohammed Elharouchi creëert verbluffende smaakcombinaties. Wie denkt er nu aan gekonfijte wintergroenten met krokante alfafa en yoghurt-mintsorbet als dessert? Een avondvullend eetfeest! 

Door Specialbite.com

Ook interessant