Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

So Phi – Arnhem

so-phi-arnhem.jpg

So Fine.

Yes! De Arnhemse horeca is er weer een stukje interessanter op geworden met de komst van So Phi aan de Rijnkade.
Een restaurant én lounge, dat qua look & feel erg doet denken aan grote zus Roses Lounge, iets verderop. Dat betekent drie verdiepingen vol grote pluche fauteuils, bekleed met bonte prints in warme kleuren. Lage tafeltjes, openhaarden en grote loungebanken, hier in shiny zilver. Lekker heftig, dus.

De bediening daarentegen is bescheiden en legt ons rustig uit hoe de kaart werkt. Uitsluitend gerechtjes in de grootte van tussengerechten, voor negen euro per stuk. De bediening is flexibel: eerst de zalmfilet, dan de parelhoen, of willen we liever alles tegelijk? Daarbij wordt even vergeten dat onze waslijst aan bestellingen acuut ruimtegebrek oplevert. Een extra tafeltje erbij schuiven blijkt de oplossing.

De vergelijking met Roses houdt op bij het eten: dat is hier bij So Phi gelukkig stukken beter. De gerechtjes zijn verrassend, de kok fusiont er op los. De kabeljauw met pesto in het midden van het bordje kreeftensoep is meteen favoriet en van die zachte parelhoen met krokante gnocchi zouden we ook nog wel een bordje lusten. Mooi opgemaakt ook, maar hallelujah, dat zout mag echt wel wat minder. Het overheerst in vrijwel elk gerecht, zonde. Maar dat is dan ook het enige probleem bij So Phi en nog simpel op te lossen ook.

Dus, wanneer gaan we weer?


So Phi
Rijnkade 59
Arnhem
026- 4432706
www.so-phi.nl

Open voor lunch: Zo
Open voor diner: Ma | Di | Wo | Do | Vr | Za

Door: www.specialbite.com

Ook interessant