Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Sicilicious

sicilicious.jpg

Een ontdekkingsreis door het Italiaanse Sicilië.

In Sicilicious wordt de Siciliaanse keuken, die al ruim vijfentwintig eeuwen oud is, in kaart gebracht. Dit wordt niet alleen gedaan door recepten, maar ook door de culinaire historie, religieuze en mythologische verhalen en foto’s van het eiland.

De Siciliaanse keuken is met de Griekse, Romeinse, Arabische, Spaanse en Noormandiche invloeden een gevarieerde keuken. Zo maak je kennis met eenvoudige boerengerechten en eeuwenoude recepten, zoals Maccu (tuinbonenpuree uit de Romeinse tijd), en modernere recepten, zoals Risotto con le fragole (aardbeienrisotto).

De recepten uit dit kookboek zijn seizoensgebonden en voorzien van achtergrondinformatie, wijntips en foto’s. De twaalf hoofdstukken gaan van de culinaire geschiedenis en de traditionele maaltijd in de eerste hoofdstukken, naar voorgerecht, hoofdgerecht en natuurlijk toetjes in de laatste hoofdstukken.

Titel: Sicilicious
Auteur: Loes Janssen Miraglia
Uitgever: Karakter Uitgevers
ISBN: 978 90 6112 938 7
Prijs: : € 29,95
Bestel het boek hier!

Ook interessant