Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Sexy workshops

sexy-workshops.jpg

Beleef een spannende dag met een van deze sexy workshops.

Ben jij op zoek naar leuke uitjes voor een vrijgezellendag? Of heb je gewoon zin in een lekkere gekke, maar spannende workshop met je vriendinnen of je partner? Dan zijn deze uitjes iets voor jou!

Erotische bonbons
Welk eten is er nou erotischer dan chocolade? Tijdens deze workshop ga je ‘spelen’ met gesmolten chocolade en spannende vullingen. Natuurlijk hoort daar ook een erotische vorm bij. De bonbons maak je daarom in erotisch getinte bakvormen. Verwen jezelf, je lief of je vriendinnen met een heerlijke chocoladefondue met vers fruit en marshmallows en neem de erotische bonbons mee naar huis.

Bikini of beha pimpen
De zomer komt er weer aan en dus zijn we allemaal op zoek naar de perfecte bikini. Vind je de bikini van vorig jaar niet leuk meer? Pimp hem dan! Tijdens deze workshop pimp je je bikini of beha met glitters, pailletten, steentjes en lint. Verras je man thuis met een prachtige en sexy beha of laat de mannen op het strand hun nek verdraaien.

Sexy Cupcakes
Houd jij van cupcakes en van seks? Dan is deze workshop helemaal iets voor jou! Je gaat namelijk spannende cupcakes maken. Wat dacht je van ‘billenkoek’, ‘weelderige lippen’, ‘gemaskerd bal’ of ‘stoeipoes’? Sleep je vriendinnen of partner snel mee naar deze sexy workshop! De sexy cupcakes neem je mee in een mooi doosje.

Naaktmodel schilderen
Vind je de bovenstaande workshops niet spannend genoeg? Wat dacht je van naaktmodel schilderen? Tijdens de workshop schilder je een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel, onder professionele begeleiding. Je leert hierbij te kijken naar de verhouding van het menselijk lichaam, kleur en compositie.

Ook interessant