Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Salades

salades.jpg

Gezonde en gevarieerde gerechten.

Tegenwoordig is iedereen bezig met zijn gezondheid door het eten van salades. Een beetje variatie daarin is ook wel lekker. Daarom is er nu het boek ‘Salades, gezonde en gevarieerde gerechten’ op de markt om je nieuwe ideeën te geven. Je zult smullen als nooit tevoren!

Salades kun je maken met allerlei slasoorten, rauwe groentes en nog veel meer. Natuurlijk mag de dressing of vinaigrette niet ontbreken voor de verfijnde smaak. In salades hoeft niet altijd sla gebruikt worden. Bekende salades zonder sla zijn de aardappelsalade, eiersalade en tonijnsalade. Maak een combinatie van wat je zelf het lekkerst vind. Om niet steeds op hetzelfde uit te komen, geeft het boek je 35 recepten voor de lekkerste salades.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, geven we je een voorproefje van de recepten die in het boek te vinden zijn. We beginnen bij de fruitsalade met gesmolten camembert, gaan door met de opgerolde pizza-makreelsalade, de auberginesalade met dragonboter en de knapperige venkelsalade, maar eindigen bij de chinese noedel-kipsalade.

Het boek is opgedeeld in salades voor ‘uit de hand’, lunchgerechten, ‘voor erbij’, voorgerechten en maaltijdsalades. Je kunt kiezen uit een variatie aan gerechten, er is voor ieder wat wils. In een kader staat een foto van het gerecht met daarnaast het recept. Het recept is heel beknopt, dus een beetje ervaring is wel vereist.

Salades; gezonde en gevarieerde gerechten
Francis van Arkel
ISBN: 9789059207127
Uitgeverij: Veltman
Prijs: € 12,50

Wil je het boek bestellen? Klik dan hieronder.

Ook interessant