1 ui – 1 struik paksoi – 150 g dikke plakken casselerrib – 1 pak woknoedels – 2 el wokolie – 2 el vloeibare honing – 4 el Japanse sojasaus – 2 tl sambal badjak – 1 el pindakaas met stukjes noot – gehakte koriander
Zo maak je het!
Snipper de ui. Snijd de paksoi in stukken; houd de groene bladeren apart. Snijd de casselerrib in dobbelsteentjes. Kook de woknoedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken. Verhit de wokolie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de ui en de witte delen van de paksoi glazig. Voeg honing, sojasaus, sambal badjak en pindakaas toe. Schep de gare noedels, de paksoibladeren en de vlees blokjes erdoor en warm het geheel nog 2-3 min. goed door. Bestrooi met lekker veel koriander.
Extra informatie
Bereidingstijd: 10 min.
Calorieën: 490
Streep-je-Slank vakjes: 49