Word abonnee

Kies n├║ voor een abonnement met korting

Abonneer n├║ met korting

Eten

Rob Peetoom

Lieke schrijft:
‘Ik ben een beetje zenuwachtig. Ik heb morgen namelijk een afspraak die ik niet zo vaak heb. Ik ga naar de kapper!:D Ik wil niet zeggen dat ik bang ben voor de kapper, integendeel! Maar omdat ik maar zo weinig ga (meestal eens per half jaar ­čś│ ) zijn de gevolgen vaak groot en rigoreus. Ik ben niet (en ook nooit geweest) het type wat naar de kapper gaat om ‘bij te punten’. Wanneer ik naar de kapper ga, pak ik het groots aan en laat ik mijn haar transformeren tot iets nieuws, iets wat ik nog niet eerder heb gehad! Tenminste… met die intentie ga ik altijd naar de afspraak… Als ik eenmaal in de stoel zit weet ik nooit meer precies hoe ik het voor ogen had en hoe ik het uit moet leggen.
Vandaag dus maar even het modellenboek op Vrouwonline erbij gepakt! Enige inspiratie heb ik wel opgedaan, maar helaas zoek ik altijd fantastische coupes uit die niet geschikt zijn voor mijn haar. Ik ben er dus nog niet he-le-maal over uit hoe het moet worden. Hopelijk wordt dit geen slapeloze nacht issue!

Wat ik ook heel spannend vind (en waar ik waarschijnlijk ook niet door kan slapen vannacht) is dat ik voor het eerst sinds jaren weer eens een andere kapper heb uitgekozen! Voorheen ging ik altijd naar Kinky Kappers. In Amsterdam heb ik inmiddels alle locaties uitgeprobeerd dus werd het tijd voor iets nieuws. Mijn zus heb ik voor haar verjaardag een kappersbon van Rob Peetoom cadeau gegaan. Toen ik de bon kocht, dacht ik waarom ga ik dit zelf ook niet eens uitproberen? Meteen een afspraak gemaakt en morgen is het dus zover. Natuurlijk moest ook op de redactie even besproken worden hoe mijn haar geknipt moet worden. En ├ę├ęn voordeel daarvan is: ik hoef niet alleen! Toevallig zit collega Jasperina morgen op hetzelfde tijdstip naast me in de kappersstoel!’

Ook interessant