Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 1: relax na de feestdagen!

relaxen-na-feestdagen.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 1:

Jacqueline: “1 januari, een dag zoals ‘Derde Kerstdag’. Lekker binnenblijven, de keuken schoonmaken en de restjes uit de koelkast opeten. We willen niet meer denken aan grootse diners en al zeker niet aan flessen champagne. Het is de eerste dag van een nieuw jaar, dus tijd om aan onze voornemens te werken! De tip van vandaag gaat echter over ontspannen. Relax. Neem de tijd om bij te komen van de feestdagen en rust uit. Maak lijstjes voor jezelf, voor boodschappen en dingen die je wilt doen. Maar durf ook de komende week eens wat strepen te zetten in een overvolle agenda. Deze week staat in het teken van voorbereiden, want dat is het halve werk. Welkom in 2015, het jaar waarin jij de beste versie van jezelf wordt!”

In 60 dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in 60 dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant