Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Recept: Notenbroodje met witlof en dadels

notenbrood-uitgelicht.png

Notenbroodje met witlof, blauwe kaas en dadels (voor 4 broodjes)

Benodigdheden
– 4 notenbolletjes
– 20 g boter of margarine
– 2 stronkjes witlof
– 1 stronkje roodlof
– stuk harde blauwe geitenkaas (bijv. Bastiaansen)
– 4 kastanjechampignons, in plakken gesneden
– 4-6 dadels, over de lengte in plakken gesneden
– optioneel: 2 el dadelstroop

Bereiding
– Snijd de bolletjes open en besmeer de onderkanten met een dun laagje roomboter en
eventueel een dun laagje dadelstroop.
– Beleg met blaadjes witlof en roodlof en geschaafde blauwe kaas.
– Verhit boter in een pan en bak de champignonplakken kort.
– Garneer de broodjes met de champignon en gedroogde dadel.
– Dek af met de bovenkanten van de broodjes en verpak in papier of een broodzakje.
Bereidingstijd: ± 15 min.

Ook interessant