Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Recept: Mango-muntyoghurtijs

m33mangoijsjes-sf00302783.jpg

Mango-muntyoghurtijs (6-8 stuks)

Ingrediënten

– 4 rijpe mango’s
– 200 g volle yoghurt
– 50 g zure room
– 3-4 el honing
– 2-3 el limoensap
– hand muntblad, fijn gesneden
– ± 100 ml vers sinaasappelsap
– 6-8 dunne stengels sereh

Bereiding

– Pureer het vruchtvlees van de mango’s. Roer de yoghurt en de zure room erdoor en breng op smaak met honing en limoensap.
– Roer er dan de munt en zo veel sinaasappelsap door, dat een dikke vloeibare massa ontstaat.
– Verdeel de massa over vormpjes of kleine plastic bekertjes en zet ze ruim 1 uur in de vriezer.
– Steek er dan de serehstengels in en laat in nog 3-4 uur helemaal bevriezen.

Bereidingstijd: ± 20 min. + 3-4 uur vriestijd.

Ook interessant