1 blikje gekookte groene linzen of 200 g versgekookte groene linzen
125 g zeewiersalade
1 rijpe avocado, in partjes
2 lenteuitjes, in dunne ringetjes
4 takjes fijngehakte koriander
1 el gemarineerde gemberplakjes (potje)
4 grote gekookte garnalen, gepeld
versgemalen peper, zeezout
1 tl zwart of wit sesamzaad
1 limoen, in parten
Zo maak je het!
– Spoel de linzen af en laat ze goed uitlekken in een vergiet.
– Doe ze in een klein schaaltje en verdeel de zeewiersalade, de avocado, de lente-ui en de fijngehakte koriander erover en garneer met de gember.
– Verhit een grilpan en gril de garnalen hierin om en om in ± 3 min. gaar.
– Maal er wat zeezout en peper over en bestrooi met sesamzaad.
– Rijg ze per twee aan spiesjes en leg ze samen met een of twee citroenparten bij de salade.