Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Rare eetgewoontes

rare-eetgewoontes.jpg

Rare eetgewoontes? Vrouwonline zet ze op een rijtje.

Gekke smaken
Snacks moeten anno nu steeds gekker. De meest bizarre flavours op een rijtje, wie proeft?

– De Londense ijssalon Gelupa verkoopt sinds kort kipkerrie ijs. Eerder kwam de Britse topkok Heston Blumenthal ook al met bacon&eggs-ijs.
– Japanners zijn dol op Pepsi white, ofwel cola met een yoghurtsmaak. Wie zijn smaakpapillen echt wil testen, probeert Pepsi met komkommersmaak.
– Pringles met zeewiersmaak? Heel gewoon in Singapore, waar de rollen over de toonbank vliegen, evenals de varianten met krab en gegrilde garnaal.
– Omdat groene thee zo gezond is, bestaat er nu ook Kit Kat met groene thee smaak. Tot nu toe is alleen de Japanse markt gevoelig voor dit health fabeltje.
– De Amerikaanse keten 7-Eleven verkoop sinds kort Hot Dog Flavored Chips. Zonder verzadigde vetten!

Babyccino
De nieuwste trend onder hipsters: babyccino, ofwel een cappuccino voor je koter. De it-moeders in New York bestellen het allemaal voor hun kroost tijdens hun coffee dates. Gemaakt van decafé of enkel warme melk, aangevuld met een smaakje en een cacaolaagje. Suri Cruise heeft de trend uiteraard al opgepikt, het is kwestie van tijd tot we Shiloh en Zahara met de babyccino zien.

Cereal couture
Haar liefde voor fashion, style en amazing food inspireerde foodblogger Tricia Clarke-Stone van sipchatchow.com tot een heuse cereal couture-lijn. Met een knipoog naar haar favoriete designers ontwierp ze Gucci Loops, Burberry Flakes, Cartier Crunch, Louis Vuitton Charmes en Chanel Cheerios. Dat is nog eens ontbijten in stijl!

Rare eetgewoonte: alleen maar rauw
De zeventigjarige Annette Larkins eet al zo’n dertig jaar alleen maar raw food, weigert medicijnen te slikken en drinkt regenwater. Sinds ze daarmee begon, is ze qua looks geen dag ouder geworden. “Als ik met mijn man de deur uit ga, denken ze dat ik zijn dochter ben, terwijl we even oud zijn”, vertelt de Amerikaanse, die zo door kan voor een dame van in de veertig. Haar dieet bestaat, de naam zegt het al, puur uit rauwe voeding, dus veel ongekookte groenten, fruit, noten en zaden. Ook mijdt ze dierlijke producten. “Ik geloof echt dat dit dieet de sleutel tot de eeuwige jeugd is. Ik ben zeventig, maar heb de energie van een twintigjarige”, aldus de bejaarde dame.

Ook interessant