Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Paprika gevuld met Griekse groenten

paprika-gevuld-met-griekse-groenten.jpg

Een heerlijk bijgerecht voor 4 personen.

Gezond en gemakkelijk
De stoomovens van Miele

De stoomovens van Miele bewijzen dat de woorden gemak en gezond wel degelijk samengaan. Met de voorgeprogrammeerde kookprogramma’s bereidt u in een handomdraai meerdere gerechten tegelijk, terwijl de stoom ervoor zorgt dat de smaak en vitaminen perfect behouden blijven. De mogelijkheden van de stoomoven zijn oneindig groot. De stoomovens van Miele zijn bovendien eenvoudig te bedienen. Zo zet u wel even, maar niet zomaar wat op tafel!

4 rode paprika’s
1 kleine courgette
1 kleine aubergine
2-3 eetlepels verse oregano, fijngehakt
100 g gemengde olijven zonder pit, gehalveerd
75 g feta, in kleine blokjes

Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten, laat de steeltjes zitten. Leg de paprika’s naast elkaar in de stoomovenpan. Snijd de courgette en aubergine in blokjes van 1 cm en meng ze met de oregano, olijven en feta. Schep dit mengsel in de halve paprika’s. Schuif de stoomovenpan in de stoomoven en schakel de temperatuur in op 100 °C en de tijd in op 8-10 minuten en stoom de gevulde paprika’s gaar. Lekker bij gestoomde visfilets of gestoofd kalfsvlees.

Klik hier voor meer informatie over Miele-stoomovens.

Ook interessant