Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Panty uit, panty aan. Panty uit.

*Ik begreep van een aantal van jullie dat een update over De Buurman wel gewenst is? Bij deze!

Meestal gooi ik de helft uit als ik thuiskom. Begin ik met mijn hakken, dan mijn lenzen en dan mijn ringen. En als het echt een lange werkdag is geweest gooi ik meestal ook nog mijn broek of panty uit en googel ik mijn bh door mijn T-shirt naar buiten. Vandaag is zo’n dag.

Het is half acht en ik kom thuis van mijn werk. Het is warm en
Maggie staat vol ongeduld te wachten op haar eten. Maar dat moet even wachten, maar wat graag wil ik eerst alles uit. Binnen luttele seconden liggen mijn laarzen en mijn panty in een hoopje op de grond.

Ik geef de kat eten en loop naar de badkamer: lenzen uit. Mijn balkondeuren zet ik wagenwijd open. Verrek, de buurman! Hij is druk in de weer met een touw en takel. Even sta ik in tweestrijd. Als hij me namelijk leuk vindt weet hij me heus te vinden en ik plof maar wat graag op de bank nu. Zou toch van de zotte zijn om nu weer naar beneden te hobbelen? Maar aan de andere kant kan het geen kwaad om zijn geheugen weer even op te frissen, toch? Als ik aan de man wil moet ik niet op mijn lauweren* gaan rusten.

Vijf minuten later sta ik met panty, laarzen en volle vuilniszak weer buiten. “Dag buurvrouw!” zegt mijn buurman die ondertussen een kast aan een touw probeert vast te maken. “Heej buurman” zeg ik. Veel meer dan de geijkte ‘hoe is het’ zit er niet in, want zijn vrienden staan klaar om te gaan takelen. Ik gooi mijn vuilniszak weg, loop weer naar binnen en trek alles voor de tweede keer uit. Plof op de bank en besluit dat ik de buurman voorlopig even de buurman laat.

*Dat woord heb ik nog nooit in eerder in mijn leven opgeschreven: lauweren. Wat zijn lauweren eigenlijk? Ik google het. Klik hier voor de betekenis.

Ook interessant