Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Op z’n Frans diëten

op-zn-frans-dieten.jpg

Krijg binnen de kortste keren het figuurtje van een Française.

Ben je deze zomer wat kilootjes aangekomen, maar wil je niet aan een hongerlijdend dieet beginnen? Met dit Franse Dukan-dieet val je snel en gemakkelijk af, zonder honger te lijden.

Dukan dieet
Dr. Pierre Dukan is de genie achter dit dieet. De meeste diëten zijn gevaarlijk en ongezond, in tegenstelling tot het Dukan dieet. Je kunt in de eerste tien dagen 4 tot 5 kilo kwijtraken en daarna 1 kilo per week. Klinkt verleidelijk, toch?

Frans geheim
De Fransen hebben dit dieet jarenlang voor ons geheim gehouden, maar eindelijk heeft dit ultieme dieet Nederland bereikt. Leuk weetje: het Dukan dieet is een hit onder celebs.

Stappenplan
Het is mogelijk om met deze methode in vier fasen alle overtollige kilo’s die je hebt eraf te krijgen. Het dieet verloopt via de volgende stappen:

– Fase 1: De aanvalsfase
– Fase 2: Alternatieven
– Fase 3: Stabiliseren
– Fase 4: Voortgang

Slank blijven
Je kunt kiezen uit een lijst van 100 voedingsmiddelen die je onbeperkt en altijd mag eten. Zoveel eten als je wilt en toch slank blijven. Wel is het belangrijk om bij dit dieet te gaan sporten en 1 ½ liter water per dag te drinken.

Boeken
De boeken voor het Dukan dieet zijn – voor een betaalbare prijs – onder andere te koop bij Bol.com. Je kunt kiezen uit het dieetboek, dat uitleg over het dieet geeft inclusief een aantal recepten en/of een compleet kookboek. Inmiddels zijn er nog meer varianten verkrijgbaar.

Zet ‘m op!

Titel: Het Dukan dieet
Auteur: Pierre Dukan
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
ISBN10: 9061128897

Titel: Het Dukan dieet-Kookboek
Auteur: Pierre Dukan
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
ISBN10: 9061129796


Ook interessant