Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Ontbijtje op bed: verras je lief

ontbijtopbed1.png

De meeste stelletjes hebben ’s ochtends weinig tijd voor elkaar. Snel douchen, aankleden, een broodje voor onderweg en een snelle kus voor je partner is waarschijnlijk het dagelijkse ritueel. In het weekend, of op een vrije dag, kun je wat extra aandacht aan elkaar besteden. Maak een ontbijtje op bed: verras je partner en verwen jezelf!

Duik zelf de keuken in
Een ontbijtje op bed is super romantisch. Je partner zal het ontzettend waarderen wanneer je hem verrast met dit leuke begin van de dag. Maar hoe maak je dat ontbijtje nou extra romantisch?

Aardbeien
Zorg dat je er echt werk van maakt en stop niet even snel een croissantje in de oven. Wil je na het ontbijtje voor wat spanning tussen de lakens zorgen? Snijd aardbeien in de vorm van hartjes. Het schijnt namelijk dat je opgewonden raakt van aardbeien!

Liefde gaat door de maag
Ons motto is: als je het doet, doe het dan ook goed. De liefde van de man gaat immers door de maag! Maak een uitgebreid ontbijtje met verse broodjes, pannenkoekjes, muffins, koffie of thee, jus d’ orange en luxe beleg.

Zorg dat je een groot dienblad hebt en pas op met kruimeltjes. Je kunt bijvoorbeeld mini-afbaakbroodjes kopen. Deze heb je vaak in een of twee hapjes op, waardoor je minder kruimelt. Mocht het na het ontbijtje nog gezellig worden tussen de lakens, dan wil je natuurlijk niet gestoord worden door vervelende kruimeltjes die in je lichaam prikken.

Romantische extraatjes
Je ontbijtje op bed wordt nog leuker met een paar lieve dingen. Zo maak je het gezelliger door een paar kaarsjes of een roos op het dienblad te zetten. Ook kun je een lief briefje of een gedicht verstoppen tussen het ontbijt. Met Pasen hoort een ei er natuurlijk bij. Leuk idee: schilder een persoonlijke boodschap op een gekookt eitje, hiermee verras je je lief nog meer!

Ontbijtservice
Heb je geen zin om in de keuken te staan? Voor speciale momenten kun je gebruik maken van de ontbijtservice van Beschuitje. Vanaf € 20,- per persoon wordt er al een heerlijk ontbijt bij je thuisbezorgd.

Wil je een keer echt luxe ontbijten bij jou thuis? Je kunt ook een echt champagneontbijt bestellen. Het wordt dan wel heel gezellig in jullie bed!

Veel plezier!

Ook interessant