Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Het nieuwe kookboek van Sandra Ysbrandy

ysbrandy.jpg

Snelle alledaagse gerechten, uitgebreide driegangendiners, traktaties voor de kids en heerlijke zomerse salades. Je vindt het allemaal terug in het nieuwe kookboek van Sandra Ysbrandy, Aan de keukentafel.

Snelle alledaagse gerechten, uitgebreide driegangendiners, traktaties voor de kids en heerlijke zomerse salades. Je vindt het allemaal terug in het nieuwe kookboek van Sandra Ysbrandy, Aan de keukentafel. Je weet wel… die leuke, gezellige chefkok van Live4you!

Sandra geeft tips hoe je van iedere maaltijd een feestje kunt maken. Ze weet mensen te verrassen met mooie gerechten om samen van te genieten. De recepten worden afgewisseld met leuke anekdotes over Sandra en het verhaal over de weg die ze heeft afgelegd naar een leven als kok.

Naast de rol als chefkok bij Live4you is Sandra nog veel meer. Ze heeft een eigen bedrijf, Vergaderen aan de Keukentafel, dat lunches en diners verzorgt voor directies van bedrijven. En ze was vanaf 2009 de kok achter de gerechten die bereid werden in het televisieprogramma Het Familiediner van de EO.


Vrouwonline heeft de lekkerste zomerse recepten uit Aan de keukentafel. Geniet ervan op een mooie zomerse avond of laat je (klein)kinderen wel heel bijzondere traktaties uitdelen.

Thaise salade met gegrilde tonijn

Hamburgers met wortel- koolsalade

Caesarsalade met krokante ham, kipfilet en knoflookcroutons

Snoepkasteel met muren van ontbijtkoek en botercement

Aan de keukentafel is sinds mei te koop voor €29,90. ISBN 9789048817306, Uitgeverij Carrera Culinair.

Ook interessant