Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Nieuw op het terras

nieuw-op-het-terras.jpg

Het terrasjesweer is aangebroken. We kunnen ons dus weer volledig op lekkere drankjes storten.

En omdat de nieuwste drankjes steeds meer op vrouwen gericht zijn, hebben wij ze alvast voor je op een rijtje gezet!

Hot, Latin & Sexy
Salitos komt met een nieuwe cocktail: Salitos ICE. Het drankje heeft een frisse smaak door de zongerijpte limoenen. De fruitige en weelderige smaakervaring zorgt voor een echt zomergevoel. Salitos ICE is dus het perfecte drankje voor een zomerse party. Het flesje kan heel handig geopend worden door middel van de ingebouwde opener aan de onderkant van het flesje.

Fruitbier en chocola
Afgelopen zomers waren rosé, prosecco en cider de trends voor vrouwen. Het geheim van deze successen leek te liggen in de combinatie van een zoete en frisse smaak en een laag alcoholpercentage. Liefmans speelt daarop in en ontwikkelde speciaal voor de vrouw een zoete fruitbier, gecombineerd met dé vrouwenliefhebberij bij uitstek: chocola. Het zoete fruitbier en de bittere chocola versterken elkaars smaak en daarom gaan ze zo perfect samen. Niemand die daar wat op tegen heeft, toch?

Eén blik en je bent verkocht
Heineken heeft nu een nieuw stijlvol blikje waarmee je als vrouw ook gezien mag worden. Het slanke formaat zorgt ervoor dat het blikje fijn in de handen ligt. Het blijkt dat 85% van de vrouwen het nieuwe blikje eleganter vind dan het voormalige blikje. Naast praktisch is het blikje dus ook trendy, stijlvol en vrouwelijk.

Een turquoise likeur voor een zomerse verfrissing
Pisang Ambon Ice Mint is een nieuwe, opvallende likeur met een frisse smaak en een vleugje zoete vanille. De verrassende combinatie van smaken zorgen voor een smaaksensatie. Puur met ijs of gemixt in een cocktail, alleen al dankzij de kleur krijg je de meest spannende drankjes.


Moët & Chandon en Sex and the City
Ter gelegenheid van ‘Sex and the City 2’, die in mei uitkomt, heeft Moët & Chandon vier champagnecocktails samengesteld die de vier hoofdrolspeelsters van de film weerspiegelen: the Fashionista, the Socialite, the Player en the Bombshell. Met deze unieke champagnecocktails kunnen alle SATC-fans een toast uitbrengen op hun favoriete hoofdrolspeelster. De cocktails zijn alleen verkrijgbaar bij de Harbour Club in Rotterdam, Looks en Kitsch in Amsterdam, Rex en Musk in Hilversum en bij de Square in Den Haag.


Vodkalikeur met oranjegevoel
Trojka introduceert een nieuwe smaak en kleur in het assortiment: Trojka Orange. Met het oog op koninginnendag en het WK voetbal is dit likeurtje natuurlijk de perfecte basis voor een geslaagd Oranjefeest. Trojka Orange is een zoete fruitige vodkalikeur, gebaseerd op mango en passievrucht. Je kunt het puur drinken of als basis gebruiken voor de lekkerste shots en cocktails. Trojka is Russisch voor trio, wat staat voor een combinatie van drie elementen. Puur, elegant en helder.

Ook interessant