Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Nagerecht voor Pasen: eieren met cheesecake vulling

nagerecht-voor-pasen-eieren-met-cheesecake-vulling.jpg

Deze eitjes zijn een heerlijk nagerecht tijdens de paasdagen.

Kijk snel verder voor meer lekkere paasgerechten.

Paasdessert
4 holle chocolade eieren
sap van een halve citroen
0,5 tl vanille extract
2 el poedersuiker
100 g roomkaas
50 ml slagroom

Mango sorbet
pakje bevroren mangoblokjes
2 el suiker
scheutje sinaasappelsap

Bereiding
Neem voor dit paasdessert een grote kom en meng het citroensap, de poedersuiker, roomkaas en het vanille extract tot een gladde massa. Klop vervolgens in een andere kom de slagroom stijf. Spatel de slagroom door het cheesecake mengsel. Zet het in de koeling.

Neem een krachtige blender of keukenmachine en doe hier de mangoblokjes, suiker en een flinke scheut sinaasappelsap in. Blend tot er een gladde sorbet ontstaat.

Nu gaan we het paasdessert samenstellen: neem een chocolade ei en tik hier het topje van af. Vul de eitjes vervolgens met het roomkaasmengsel. Neem dan een meloenboller en maak hiermee een bolletje mangosorbet. Duw het bolletje naar beneden, zodat er een eierdooier ontstaat. Geniet van je heerlijke paasdessert!

Ook interessant