Mini-tosti’s met kruidenkaas: zo gemaakt en gevuld met heerlijke zelfgemaakte kruidenkaas. Een echte klassieker die het altijd goed doet op verjaardagen en feestjes.
Je maakt deze mini-tosti’s in slechts 25 minuten.
Dit heb je nodig (12 stuks):
125 g zachte geitenkaas
250 g kruidenroomkaas
blaadjes van 10 takjes verse tijm
1 stokbrood, in 24 plakken
vloeibare honing
versgemalen peper
Extra nodig: grillpan.
Bereidingswijze mini-tosti’s met kruidenkaas:
Prak de geitenkaas in een kom en roer de roomkaas en de tijmblaadjes erdoor.
Beleg de helft van het stokbrood met het kaasmengsel, druppel er wat honing over en bestrooi met peper.
Druk de andere broodjes er voorzichtig op.
Verwarm een grillpan op hoog vuur en gril de broodjes aan beide kanten tot ze mooie grillstrepen hebben.
Snijd de tosti’s schuin door, stapel ze en zet vast met een prikker.
Bereidingsduur mini-tosti’s met kruidenkaas 25 min.
Ziet er goed uit!
Recept | Beanca de Goede
Productie | Colette Beyne
Fotografie | Bart Brussee
Dit artikel verscheen eerder in Margriet 2020-01. Je kunt deze editie nabestellen via magazine.nl.