Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Miele Culinary Institute

miele-culinary-institute.jpg

Volg een kookworkshop en ontdek je passie voor koken, proeven en eten beleven.

Houd je van koken en ben je toe aan iets nieuws? Volg een kookworkshop in het ‘Miele Culinary Institute’! Je leert nieuwe recepten en bereidingsmogelijkheden van professionele koks en gebruikt natuurlijk Miele-apparatuur.

De workshop
Tijdens de workshop werk je met verse kwaliteitsproducten, de beste ingrediënten en modern, professioneel kookgerei. Je wordt begeleid door ervaren koks die je alles kunnen leren over kooktechnieken, bereidingswijzen en nieuwe recepten. Er is tijd voor individuele aandacht, dus als je specifieke kookvragen hebt, kun je die altijd stellen. Heb je vragen over de apparatuur? Specialisten genoeg om die vragen te beantwoorden.

De workshop draait om koken met plezier. Je verzamelt veel nieuwe tips en leert trucs, zodat je thuis in jouw eigen keuken makkelijker en professioneler aan de slag kunt.

Soorten workshops
Ben je gek van de Italiaanse keuken, kook je graag Thais of wil je alles weten over salades? Dan ben je bij het Miele Culinary Institute aan het juiste adres. Kom samen met vrienden, familie, collega’s of alleen met je partner en geniet van een avond die in het teken van koken staat.

Waar?
Het Miele Culinary Institute is een belangrijk onderdeel van het Miele Inspirience Centre, waar alles om de beleving van Miele en haar producten draait. Het Inspirience Centre ligt aan de A2 bij Vianen. Kijk voor meer info op: www.miele.nl.

Wil je alvast het gevoel van de kookworkshop ervaren? Bekijk dan deze video.

Ook interessant