Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Mie met tofu, paksoi en paprika (v)

mie11.png

Ingrediënten

250 g eiermei – 1 ui – 1 teen knoflook – 1 rode paprika – 1 struik paksoi – 2 bakjes tofu roerbakreepjes mild gekruid (à 180 g) – 2 el olie – 1 tl kerrie of chilipoeder – 100 g taugé – zout en peper – 2-3 el ketjap

Zo maak je het!

Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de paprika in stukjes en de paksoi in repen. Bereid de mie volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit de olie in een wok en roerbak de tofu 3 min. Voeg de ui, knoflook, paprika en paksoi toe en roerbak in ca. 3 min. gaar. Bak de taugé 1/2 min. mee. Strooi er kerrie of chilipoeder over en schep de gare mie erdoor. Breng het gerecht op smaak met ketjap en zout en peper.

Extra informatie

Bereidingstijd: 20 min.
Calorieën: 480
Streep-je-Slank vakjes: 48

Ook interessant