250 g eiermei – 1 ui – 1 teen knoflook – 1 rode paprika – 1 struik paksoi – 2 bakjes tofu roerbakreepjes mild gekruid (à 180 g) – 2 el olie – 1 tl kerrie of chilipoeder – 100 g taugé – zout en peper – 2-3 el ketjap
Zo maak je het!
Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de paprika in stukjes en de paksoi in repen. Bereid de mie volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit de olie in een wok en roerbak de tofu 3 min. Voeg de ui, knoflook, paprika en paksoi toe en roerbak in ca. 3 min. gaar. Bak de taugé 1/2 min. mee. Strooi er kerrie of chilipoeder over en schep de gare mie erdoor. Breng het gerecht op smaak met ketjap en zout en peper.
Extra informatie
Bereidingstijd: 20 min.
Calorieën: 480
Streep-je-Slank vakjes: 48