Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

McDonald’s komt met Nutella-burger (en zo maak je hem zelf)

nutellaburger.jpg

Chocoladeliefhebbers opgelet. De Italiaanse McDonald’s introduceert een hamburger die letterlijk smelt in je mond. De Sweety con Nutella is een zoet broodje dat is besmeerd met een dikke laag hazelnootpasta.

McDonald’s kondigde de nieuwe snack aan op Facebook en het nieuwtje is inmiddels bijna 78 duizend keer gedeeld. Het chocoladebroodje ziet eruit als een gewone burger en is ook verpakt in een doosje. Net als een Big Mac of een Quarter Pounder, maar dan zit er romige hazelnootpasta op in plaats van vlees.

Maak je eigen chocoburger

Het is nog niet bekend of we de Sweety con Nutella in de toekomst ook in de Nederlandse vestigingen kunnen verwachten. Maar met een beetje fantasie maak je hem zelf: haal wat melkbroodjes bij de supermarkt, besmeer de binnenkant met een dikke laag hazelnootpasta, warm ze kort op in de oven en smullen maar. Nog spectaculairder wordt het door er vanilleijs, slagroom en hazelnootschaafsel bij te serveren.

Ben je toevallig in Italië en wil je graag proeven? De Nutella-burgers worden alleen in de McCafés aangeboden, dus niet in de gewone eetgelegenheden.

Bron | metro.co.uk

Ook interessant