Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Martini baby!

martini-baby.jpg

Omdat het mijn favoriete drankje is bij het stappen in het weekend, heb ik van sommigen de bijnaam “Martini” gekregen. Ik vind het dan ook een heerlijk drankje, en een goed alternatief voor dure cocktails in bars.

Naast de bekende Martini Bianco (die ik meestal drink) en Martini Rosato heeft het merk sinds vorig jaar zelfs een Prosecco in de collectie, die eigenlijk niks met de smaak van Martini te maken heeft, maar wel superlekker is.

Ook is er de Martini Rosato Royale, een variant op de klassieke champagne cocktail. Die maak je namelijk door 50% Martini Rosato en 50% Martini Prosecco te mixen. Het wordt geserveerd in een groot, rond wijnglas vol ijs. Lekker, en zeker fijn als je niet zo van puur prosecco houdt.

En deze zomer heeft Martini iets heel leuks: de Martini Rosato Royale giftpack! Helemaal mijn ding: het is namelijk een mini koelbox met twee glazen, een fles Martini Prosecco en een fles Martini Rosato. Hoe fijn is dat voor een avondje in het park of op het balkon bij vriendinnen of je lover? Ik weet er wel raad mee…

De prijs is gelukkig ook erg fijn, want de Martini Royale giftpack is verkrijgbaar bij de slijter voor € 19,95. Ook een leuk cadeautje, toch?

Een gouwe ouwe foto (toen ik nog lang haar had, en het leuk vond om met lolly’s op de foto te gaan….):

Ook interessant