Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

MAMAdiner

mamadiner.jpg

Een bijzonder menu voor kersverse mama’s.

Het MAMAdiner is een bijzonder menu, dat is gebaseerd op recepten van bekende topkoks en wordt bereid door de kraamverzorgende van de kersverse mama. Voor iedere regio stelt een andere topkok het menu samen. Het begon in Rotterdam, maar inmiddels is het MAMAdiner ook landelijk verkrijgbaar via verschillende kraamorganisaties.

Gezonde kwaliteitsmaaltijd
Elk MAMAdiner bestaat uit vijf bijzondere en gezonde recepten (voor-, na- en 3 hoofdgerechten (vis, vlees & vegetarisch)). Om ervoor te zorgen dat de kraamverzorgsters ook daadwerkelijk een kwaliteitsmaaltijd op tafel kunnen zetten en presenteren, volgen zij een workshop onder leiding van Leonie van Mierlo, chef-kok uit de stal van Cas Spijkers.

Korting
Bij het MAMAdiner ontvangen nieuwe mama’s ook nog een vrolijke MAMAdiner boodschappenshopper en mooie waardebonnen van: Walt Disney, Esprit, Jeh Jewels, GoedGemerkt, de Disney Club, Weleda, StroomRotterdam, Zoets en Yuno.

Orange Babies
Met het MAMAdiner verwen je niet alleen jezelf en je eigen gezin, maar help je tegelijkertijd een moeder en haar baby in Afrika. Van ieder MAMAdiner wordt namelijk 25% gedoneerd aan Orange Babies, wat precies genoeg om 9 maanden hiv medicatie te betalen voor een zwangere moeder in Afrika, zodat haar kindje hiv vrij geboren kan worden.

Toekomstplannen
In het laatste kwartaal van 2011 gaan de kraamzorgorganisaties ook het MAMAontbijt van de chef-koks aanbieden, kun je het MAMAdiner (als particulier en als bedrijf) cadeau geven en start het MAMAdiner by friends.

Wil je ook iemand verrassen met het MAMAdiner of er zelf gebruik van maken? Je vindt meer informatie op www.mamadiner.nl.

Ook interessant