HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 30 MIN. + 25 OVENMIN. (ca. 540 kcal p.p.)
Categorie: vis
Keuken: Hollands
Ingrediënten1 kg iets kruimige aardappel, in stukken
500 g spruiten, schoongemaakt
300 g tilapiafilet, in blokjes
1 el grove mosterd
150 ml slagroom
100 g geraspte belegen kaas
ovenschaal (inhoud 1,5 l), ingevet
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Kook de aardappelen in water met zout in 15 min. gaar. Kook de spruiten in water met zout 10 min. Giet de aardappelen en de spruiten af. Doe ze met de tilapiafilet in de ovenschaal. Klop de mosterd en de kaas met zout en peper naar smaak door de slagroom. Schenk de mosterdroom over de visschotel. Bak in de voorverwarmde oven in 20-25 min. goudbruin.