Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Week 18 Maandag – Vislasagne met courgette

vrijdag-vislasagne-met-courgette.jpg

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 15 MIN. + 30 OVENMIN. (ca. 545 kcal p.p.)

Categorie: vis
Keuken: Italiaans

2 potten tomatensaus, bijv. tradizionale (490 g)
250 g lasagnebladen
1 cour-gette, in plakjes
300 g kabeljauw- of koolvisfilet, in blokjes
1 bakje rivier-kreeftjes (125 g)
1 bol mozzarella, in plakjes
ingevette ovenschaal (inhoud 1,5 l)

Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Verwarm de tomatensaus op laag vuur. Schep een beetje tomatensaus in de ovenschaal en dek af met lasagnebladen. Maak vervolgens lagen met de courgette, de visfilet, de rivierkreeftjes, een paar lepels tomatensaus en zout en peper.
Eindig met lasagnebladen bedekt met tomatensaus, plakjes courgette en mozzarella.
Bestrooi met zout en peper. Bak de lasagne in de voorverwarmde oven in 30 min. gaar.

Tip Lekker met veldsla met magere yoghurtdressing.

Ook interessant