Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Weekmenu 35 maandag – Spaghetti met kip stroganoff

woensdag-spaghetti-met-kip-stroganoff.jpg

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 25 MIN. (ca. 590 kcal p.p.)

Categorie: gevogelte
Keuken: Italiaans

Ingrediënten
400 g kipgehakt
300 g spaghetti
2 el olijfolie
1 gele paprika, in blokjes
250 g champignons, in plakjes
1 pakje mix voor macaronisaus stroganoff (77 g)
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 zak gemengde salade (200 g)
3 el yoghurtdressing

Bereidingswijze
Voeg aan het gehakt zout en peper naar smaak toe en rol er balletjes van. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen. Verhit in een hapjespan de olijfolie. Bak de gehaktballetjes in 4 min. bruin aan. Schep ze uit de pan. Bak in de pan de paprika en champignons 3 min. Voeg de sausmix, het blik tomatenblokjes en 200 ml water toe.

Leg de balletjes terug in de saus en verwarm nog 2 min. Meng de salade met de yoghurtdressing. Giet de spaghetti af en verdeel over 4 diepe borden. Schep er de kip stroganoff bij en serveer met de salade.

Ook interessant