Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

maandag : Penne met champignon-hamsaus

maandag-penne-met-champignon-hamsaus.jpg

Categorie: vlees Keuken: Italiaans

Hoofdgerecht / 4 personen
25 min. (ca. 515 kcal p.p.)

300 g penne (pasta)
2 el olijfolie
1 ui, fijngesnipperd
500 g champignons, in kwarten
150 ml kookroom
200 g hamreepjes
25 g rucola
Parmezaanse kaas, voor erbij

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui. Bak de champignons 4-5 min. mee. Schenk de kookroom in de pan. Voeg de hamreepjes toe en verwarm de saus nog 1-2 min.
Breng op smaak met zout en peper. Giet de pasta af en schep door de champignon-hamsaus. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en garneer met de rucola.
Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.

Ook interessant