Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

maandag – Noedels met groene kool & garnalen

maandag-noedels-met-groene-kool-garnalen.jpg

Categorie: vis Keuken: Oosters

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
20 MIN. (ca. 450 kcal p.p.)

Ingrediënten
2 el wokolie
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, geperst
500 g grote rauwe garnalen (diepvries), gepeld
250 g eiernoedels
500 g panklare groene kool, in reepjes
4 el zoete chilisaus

Bereidingswijze
Verhit in een wok de olie. Fruit de ui met de knoflook. Bak de garnalen 5 min. mee. Breng intussen een ruime pan water aan de kook en kook de noedels volgens de aanwijzingen. Voeg de kool in 2 porties aan de garnalen toe. Bak de kool al omscheppend beetgaar. Giet de noedels af en schep door de garnalen met de kool. Breng op smaak met de chilisaus en verdeel over 4 kommen.

Ook interessant