Een heerlijke twist aan macaroni. Categorie: vegetarisch
Keuken: Hollands/Italiaans
Ingrediënten
300 g macaroni
4 eieren
25 g boter
1 ui, gesnipperd
250 g champignons, in plakjes
300 g tuinerwten (diepvries)
1 grote beker crème fraîche (200 g)
200 g jonge kaas (plak), in blokjes
4 eenpersoonsovenschaaltjes of 1 ovenschaal (inhoud 1,5 l), ingevet
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen. Kook de eieren in 7 min. hard. Smelt in een koekenpan de boter. Fruit de ui. Bak de champignons 3 min. mee. Schep de erwten erdoor en bak nog 3 min.
Giet de macaroni af. Schep de groenten, de crème fraîche, de helft van de kaas en zout en peper naar smaak door de macaroni. Verdeel er het ei en de kaas over. Zet ca. 15 min. in de oven tot de kaas is gesmolten.