Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Maandag – Kokosrijst met spinazie en noten

maandag-kokosrijst-met-spinazie-en-noten.jpg

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 20 MIN. (ca. 750 kcal p.p.)

Categorie: vegetarisch
Keuken: Oosters

300 g Lassie Toverrijst Extra vezels (pak 400 g)
1 blik kokosmelk (400 ml)
250 ml groentebouillon (van tablet)
1 pak bladspinazie (450 g, diepvries)
2 el zonnebloemolie
4 eieren, losgeklopt
100 g walnoten, grof gehakt
4 el gemalen kokos

Breng in een hapjespan de rijst met de kokosmelk en de bouillon aan de kook. Kook de rijst afgedekt op laag vuur in 10 min. gaar. Roer regelmatig. Verwarm de spinazie. Verhit in een koekenpan de olie. Bak van de eieren met zout en peper naar smaak een omelet. Rol en snijd in reepjes. Meng de spinazie, de noten, 2 el kokos en zout en peper naar smaak door de rijst en schep in 4 kommen. Leg er de omeletreepjes op en bestrooi met de rest van de kokos.

Toverrijst Extra
• De ideale combinatie: lekker, gezond en makkelijk
• De smaak van witte rijst met het goede van zilvervliesrijst
• De grote droge witte korrel met extra voedingsvezels

Voor meer inspirerende rijstrecepten kijk op lassie.nl

Ook interessant